Ayvacık Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://ayvacikogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : FATİH MAH. GEMEDERE CAD. AYVACIK ÖĞRETMEN EVI VE AKŞAM SANAT OKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: Z1 AYVACIK / ÇANAKKALE
VİZYON : Huzurlu ve rahat bir yaşam ortamı oluşturmak maksadıyla verdiğimiz her türlü hizmette; uzman yönetici ve çalışanlarıyla sektörünün inanılan, güvenilen, saygı duyulan ve örnek alınan lider kurumu olmaktır.
MİSYON : Misafirlerimizin en üst seviyede memnuniyetini amaç edinerek; kuruluş amacımız doğrultusunda güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli, güvenli ve sorunsuz hizmet sunmaktır.
BAŞARILAR : .

Otel Odası :16
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Çanakkale Merkezden saat başı ulaşım imkanı vardır. Çanakkale-İzmir yolu üzerindedir. Assos´a 17 Km., Babakale´ye 50 Km., Küçükkuyu Beldemize 24 Km. mesafede bulunmaktayız.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ayvacık İlçe Merkezinde Bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :